dimecres, 1 de juny del 2011

LA NOSTRA PROPOSTA

Com a cap de llista de la força política més votada el dia 22 de maig d’enguany, us vull explicar quina és la postura amb la que Convergència i Unió vol afrontar el futur govern de Viladecavalls. Crec que s’ha d’apostar per un govern de consens, on es faci pinya per treballar per Viladecavalls i fer un front comú davant la crisi generalitzada a la que ens hem d’enfrontar en els propers anys. Hem de tenir en compte que, amb la situació econòmica actual, serà difícil tirar endavant grans projectes però això no vol dir que hagi de minvar la qualitat en els serveis que reben els ciutadans. Pensem que Viladecavalls té unes infraestructures construïdes a les que s’ha de treure un gran rendiment.
Penso que en temps de crisi unir esforços és de sentit comú. Ha arribat, com ja he dit en moltes ocasions, el moment de treballar tots plegats per Viladecavalls i deixar de banda dinàmiques negatives que ens immobilitzin i no ens permetin treballar pel benefici de tots els ciutadans de Viladecavalls. Obrir l’Ajuntament a la participació ciutadana i buscar les màximes complicitats per formar un govern d’unitat és una oportunitat que no podem deixar passar.
Hem de tenir la capacitat de saber consensuar els temes transcendentals que afecten el nostre municipi. Una informació més transparent del funcionament i de la despesa dels diferents serveis, farà que els ciutadans no tinguin recels i desconfiances cap a l’Ajuntament. Aquesta forma de fer, per altra banda, aconseguirà que l’Ajuntament com a institució guanyi en prestigi i credibilitat.
Mai em negaré a col·laborar amb ningú que vulgui sumar esforços per treballar per Viladecavalls. És important que fem un exercici de responsabilitat i deixem de banda aspectes que no interessen a la població. La gent vol viure en un poble amb bons serveis i que tingui una bona qualitat de vida. 
Som-hi, ha arribat el moment!!!