divendres, 27 de maig del 2011

EXPLICACIONS NECESSÀRIES DAVANT LA DESINFORMACIÓ

Sembla ser que es pretén fer una aliança entre tots els partits que han aconseguit representació a les passades eleccions per aconseguir que la llista més votada no lideri l’alcaldia a Viladecavalls. Fins aquí està dins del joc democràtic.
El que no puc entendre és el que m’han explicat vàries d’aquestes forces polítiques: els membres de la plataforma UMdC estant intentant convèncer a tots perquè la Cesca Berenguer, representant de la força més votada,  no sigui l’alcaldessa i estan disposats a fer el mal que calgui per aconseguir-ho. En aquesta línia  continuen amb la mateixa fòrmula que han utilitzat fent el “porta a porta”, el desprestigi personal, l'ofensa, la mentida, continuen fent la mateixa persecució “acoso i derribo” que van utilitzar per acomiadar-me ( per qui no ho sap, tinc una sentència judicial al meu favor, en la qual es reconeix l’acomiadament improcedent per vulneració de drets fonamentals i l’obligació per part de l’Ajuntament de reincorporació immediata al meu lloc de treball, la qual cosa es va produir, però, als dos mesos tornen a acomiadar-me) .
Fins ara creia que no era necessari ni ètic, utilitzar aquest tema en una campanya electoral. La nostra campanya ha estat basada en el nostre ideari com a grup de CiU i no hem entrat a parlar dels altres, i molt menys hem utilitzat el desprestigi personal.

En aquests moments, sí que crec que ha arribat el moment de deixar alguns temes clars i expressar allò que, per mi, és inconcebible :

  • Tot aquest embolic va començar senzillament perquè en època de pre-campanya a les anteriors eleccions (2007) quan jo era treballadora municipal, se’m va prohibir parlar i relacionar-me amb representants d’altres forces polítiques del municipi. Sempre he estat una persona que no he barrejat les relacions personals amb les idees polítiques que cadascú té. I per tant, vaig negar-me a entrar en aquest joc. I l’anomenada “caça de bruixes” va començar!. De moment, no entraré en més detalls...

  • No puc creure que Regidors que en aquells moments em van recolzar (la qual cosa continuo agraïnt molt) i, que fins i tot van venir com a testimonis al llarg de tot el procés judicial, ara puguin estar disposats a fer un pacte amb la Sra. Regina Parellada. Aquesta senyora està demostrant que només la mou una venjança obsessiva, que per altre banda, encara no puc entendre. No podem obviar que quan et dediques a la política, representes els interessos i idees dels ciutadans d’un municipi i, evidentment, això comporta deixar de banda interessos personals de tota mena. Per tant, intentar que l’únic motor d’un pacte polític sigui anar en contra d’una persona per interès de la cap de llista d’UMdC, desacredita el mateix.

  • Tampoc trobo coherent que, partits que defensen els drets dels treballadors com a premissa fonamental i que estan seriosament relacionats en diferents sindicats, puguin utilitzar el que una persona hagi estat acomiadada de forma improcedent per dir que no s’estima el seu poble perquè va rebre una indemnització fixada per un jutge en base a la llei.
No es poden barrejar conceptes segons ens interessi...!!!
Nous aires, coherència, transparència, honestedat, espero que no caiguin en l'obscurantisme que tant critiquen...
                                  
Crec sincerament, que els punts de vista diferents es poden solucionar amb el diàleg. Les persones que utilitzen la mentida per fer mal als altres, es fan mal a ells mateixos. Fer mal a les persones, no ens fa més poderosos sinó més pobres.
Només espero una cosa, que s’acabi aquesta inèrcia tòxica que immobilitza, contamina i no ens deixa treballar a tots plegats per Viladecavalls.

Gràcies infinites a tots els que han cregut en mí.
           
 Cesca Berenguer