diumenge, 12 de juny del 2011

COMUNICAT CONVERGÈNCIA I UNIÓ

 Us penjo el comunicat del nostre grup municipal després del Ple de constitució del nou consistori de Viladecavalls.


En primer lloc, volem fer arribar la nostra felicitació al Sr. Carlos Rodríguez pel seu nomenament com a nou Alcalde de Viladecavalls. S’ha de reconèixer que fer un pacte amb cinc formacions i ideologies tan diferents no deu haver resultat gens fàcil.
Des de Convergència i Unió, la llista més votada a les eleccions, treballarem per Viladecavalls com hem dit durant la campanya electoral. Repetint les paraules de la nostra cap de llista, Cesca Berenguer, és important “fer pinya per treballar per Viladecavalls i fer front comú davant de la crisi generalitzada a la que ens hem d’enfrontar els propers anys”.
El nostre grup va presentar una llista de persones molt renovada per fer un canvi en la forma de fer política. Per nosaltres, les persones són molt importants, per sobre de sigles i ideologies, i així ho hem demostrat durant la campanya electoral on el respecte i la voluntat de fugir de dinàmiques negatives ha sigut un dels nostres objectius. No tothom pot dir el mateix.
Esperem  que sigui una realitat l’anomenat acord de consens per al Govern de Viladecavalls. Nosaltres ja el vàrem proposar a la resta de forces polítiques en el seu dia. Un pacte de consens significa governar entre tots, sinó es converteix en un pacte d’exclusió de la llista més votada pels ciutadans de Viladecavalls, i en aquest cas, el nom del pacte hauria de ser un altre. Entenem que tots aquells temes transcendentals que afectin al nostre municipi han de decidir-se entre tots, i comptant amb la força política amb major representació a Viladecavalls.
Per aquest motiu, volem desitjar molta sort al Sr. Carles Rodríguez i li demanem rigor i honestedat per fer front a la responsabilitat de ser Alcalde de Viladecavalls.

Convergència i Unió Viladecavalls