dijous, 7 d’abril del 2011

Fes un pensament en positiu !

Convergència i Unió per aquestes eleccions ha apostat per fer una renovació en positiu. Per aquests motiu, la llista que presentarem es composa en gran part per gent nova que representa a totes les zones del municipi. Gent il·lusionada, amb ganes de treballar, amb voluntat de gestionar amb responsabilitat i que són molt conscients dels moments difícils que ens toca viure no només a Viladecavalls, ja que aquesta situació per desgràcia és generalitzada a tots els municipis de Catalunya.

El nostre eslògan és : Fes un pensament en positiu !

I pensar en positiu és:

  • Saber que les coses sempre es poden fer millor. Hem de seguir treballant per un ajuntament proper i eficaç.
  • Hem de creure en el nostre país i les seves oportunitats.
  • Pensar en positiu és treballar dur cada dia, amb la prioritat de lluitar contra la crisi econòmica.
  • Confiar en la gent Cal que les politiques públiques es desenvolupin per donar resposta en tots els entorns i etapes de la vida. L’exclusió social, la pobresa, no coneixen si el servei l’ha de prestar una o altra administració. Per això cal que l’administració local, l’ajuntament, treballi colze a colze per garantir la societat del benestar.
  • Pensar en positiu es creure que la societat civil és motor de progrés i de cohesió social i de identitat.
El teixit associatiu, cultural i social del nostre poble són l’ànima de la nostra cultura, de la nostra identitat, sense ells no hi ha país.
CiU és una força política que creu en el teixit associatiu, aquestes entitats desenvolupen un rol essencial en la cohesió i integració social de les persones. L’associacionisme i el voluntariat són expressió de la solidaritat de les persones, amb una trajectòria llarga i brillant a Viladecavalls, i per tant s’han de protegir i promoure-les.

  • Hem de mirar el futur en positiu

Des del municipi hem de treballar perquè els nous emprenedors trobin en Catalunya i en concret a Viladecavalls una oportunitat de futur, ells son una base important i necessària per al nostre futur econòmic.